18 november 2006

tante tove

Hallo!!
Tenkte eg sko gi litt livstegn frå meg..:) Har jo ikkje internett sjøl så då blir det aldri te at eg skrive innlegg på bloggane når eg er på besøk hos folk med internett. Men nå er eg altså på arbeid, ganske roligt inatt.., adle mine pasientar sove. Har begynt i ein nattevakt stilling på Sandnes sjukehus 50% vikariat. Like meg veldig godt, knallas kjekke folk å jobbe med. Men eg savne pittelitt mage- tarm avd på SUS, diagnosane der, og ikkje minst treffe Synnøve i gangane..,hehe. Trur kanskje at eg ska fortsette med å ta ekstravakter der inne. Og så ska eg jobbe julaften natt:) Men fri i romjulen. Det hadde ikkje blitt så mangen heime heller..., eg og mor og far på julaften viss eg hadde vore heime, men det hadde vore kjekt det og. Jul heime er best uansett:) Så håpe eg på snø og ski og ratt-kjelke renn i jula.
Me snakkes!!

6 kommentarer:

Synnøve sa...

Så sitte me her på kvar vår plass på nattevakt.. :) Nå har me bare ei igjen, så e d slutt for denne gong. Har vore ei greie helg her på sjukehuset, så langt.. Men, litt masete! :) Va på 6G for i stad og tok prøvar, tenkte på deg då! :)

Tove sa...

festlig.., helsa gjengen neste gong..:) nå er det bare seks timar igjen av siste natt.. Idag sov eg te 16.00 og slumra på sofaen til 18.00. Godt sovehjerte..:)

Irene sa...

åh... me begynne å bli voksne... folk kjem mest kje heim t jul. Eg må sikkert jobba 3 dagar i romjula, så går glipp av julatrefesten, og litt av mor sin 50-årsdag... men julaftan får eg heime!!! og sikkert nyttår! fleire som blir der m nyttår eller???
Tove: nå kjem rune og eg snart t deg! juhu!

Synnøve sa...

Traff Ingunn og på arbeid den sista nåttå! :) SÅ kjekt å treffa kjentfolk i gangane.. Sov kjempe lenge eg og, trur eg kunne ha sove heilt t kvelds, d e jo så mørkt!

Eg e heima nyttår eg og.. :) Kjeme heim 4.dag. Glede meg t mi julafta, som eg ska ha då!! :)

Sigrid sa...

Eg e heima m nyttår reknar eg m.. Kanskje de kan komma t meg? Har ikkje lagt nåken planar iallefall..;)

Synnøve sa...

D hadde vore kjempe kjekt å feira nyttår på Bakka! :) Eg e me eg...