01 november 2009

Finne på nåke i dagene før jul?

Hei

Me tre frå vår litle familie i Bergen kjem heim til Kvilldal allereie 17.desember i år. Så nå lurer me på om det er nokre som har lyst å vere med på eitt eller anna kjekt. Anten det er på dagtid med tur (gjerne på ski) eller det er på kveldstid med spel, jule-musikk og forhåpentligvis store snøfiller som stille legg seg ned utanfor vindauget.

I år skal søstera til Hanne Marte gifte seg på nyttårsafta, så me lyt reise opp til Sunnmøre i løpet av 27.desember. Dei som er raske i hovudet vil då forstå at me lyt droppe juletrefesten i år. Det er med blanda følelser me ikkje stiller opp, men skal bryllupet vare tre dager til ende, lyt me stille opp- og hjelpe til eit par dager i forveien.

Ellers håpar eg at du Sigrid ordnar med snø på heia til oss... Me er svært klare for å komme i gong med skisesongen. Dette gjeld også Sondre, som ein kan sjå på filmen under:)


5 kommentarer:

Astrid sa...

hehe.. festligaste filmen :)
Eg komme heim rundt 19 desember og ska nok var heima det mesta av ferien, så eg kan jaffal vara med på nåke:)

Kjetil sa...

eg e med på alt! har siste eksamen den 17. så då må eg berre komma meg heimøve.

Sigrid sa...

berre å komma seg heimøve ja! :)

Familien Sukka sa...

Hørres bra ut! Då får me til eit eller anna ja:) Kanskje det er tida for å ha med skøyter. Pleie vel å ver meir kaldt enn kvitt om jula nå for tida...

Anne Brit sa...

Eg komme heim 21.desember på kvelden, og e veldig klar for å være sosial med folket etter det.