16 mai 2006

Sommer i Hamar

Klara savna litt oppdateringer, så her komme ein fra Hamar...

Hamar e bare ein utrulig fine by nå når det begynne å bli sommar. Me har hatt tri dagar på rad nere på Koigen, et området som har blitt bygd opp med beahvolleyballbaner, basketbane og skikkelig anlegg te skating og triksing med sykkel. I tillegg e det store plener, sandstrand og ei kunstig øy utenfor stranda. Gjett om me kose oss der. Har skikkelig dillå på volleyball..

Ellers går det for det meste i eksamen.. Og for dei som lure, så har eg ikkje fått veta om jobben i Nordland ennå, får svar itte 22.mai.

I kveld e det konsert med Ole Børud, så "Kirka i gata" med ungdomsmenighetene i byen, og i mårå e det opp før seks for å plukke søppel i sentrum...

Koss ska dåkke feira 17.mai? Eg ska plukke søppel fra 6-7, på frokost te ei venninne kl 9, så sjå på barnetoga og ropa etter alle ungane eg kjenne (det va kjempe løye i fjor; mange som såg rart på oss, men det va bare kult..). På kvelden blir det grilling med studentlaget heima hos oss, og i mellom der ska eg prøva å lesa litt... Håpe på fint vêr.

2 kommentarer:

Astrid sa...

D hørtes knakk kjekt ut å spela volleyball :)
På nærbø va d kjempe fint ver i sist veka, men nå e d regn og surt igjen..
Eg ska var her på Nærbø 17 mai og feira med russen :)

Synnøve sa...

Hurra-hurra-hurra!!! Så e d blitt 17.mai. Eg har akkurat sett gulrotkakå i ogn, og ser på togå på fjernsyn.. Ikkje lenge si toget her på Hinna gjekk forbi heller. :) Ellers ska eg på arbeid om nåken timar. Ønske dokken alle ein flotte dag! :)