28 april 2006

Sommer kommer, sommer kommer...


Hei, hei..endelig tar eg tastaturet fatt...å legg te litt post på bloggen..!!
Veldig kjekt å stikke innom av og te å sjå koss det står te med gjengen...

Her på hinna e det sol og herligt ver..sko meste tru at det gjekk an å gå i stuttboksa som dei seie i suldal..men trur nok det hadde vore litt kalt..så den lar me ligga litt te..!
I helgå får me besøk av KG sin bror med familien..så det blir kjekt!! Dei kjeme imårå..så då blir det rett te stadion, å sjå på Viking -start...herlig når fotballen e igong igjen..det e et godt vårteikn!
Elles så håpe eg det fine veret helle seg..så me kan vara ute litt..å kanskje grilla den fysste pølså, og karbonade...det e nok sikkert andre og så tenke det..så me blir nok ikkje aleina på Vaulen itilfelle..!
Det e kje som heima vettu...der kan me nyta fred og stillheten..å viss det kom ein bil forbi..så strekke me ekstra på halsen for å sjå kin det va..for så å fella tebars for å nyte fjelluftå og synet av lammå som leke seg på ekrå..!

Å heima e det jo så herligt å bada..like kje heilt denne sjøen eg..får salt i munnen og i augene..å det sviiir så..ao, ao..!Men heimaaaaaaaa..(med et avslappa smil om munnen når eg seie heima..:)..)..der e det godt..bare stikke tåa ner i vatne frå bryggekanten,..å skremma vekk all småfisken som smugkikke onna bryggå..å hoppa uti..hehe..e jo nåken som stupe..men det e løye det..alt det eg har bada heima..så har eg liksom ikkje lert meg å stupa skikkelig...! Men, ka ska ein nå det for..når ein kan ligga å spratla i traktordekket..og tenke på at fisken kan komme å bite oppi rompå..Eller ta på seg dukkerbrillene..å glo tebars på fisken som glor på deg onna bryggå..Det eineste ein ser e 1000 auger som ser mot deg..hehe..hallais liksom..!!


Då e det herligt å ta et nattbad..i mørket..der du ikkje ser kor vatnøveflaten e eingong...hehe..det e kick..litt skummelt..hehe..
Så tar me fram kringlå med melis på..å ønske adle kleggane velkommen..!Det e et sosialt liv der på bryggå..imydlå adle dei gamle fine naustå..og blåklokkene som står i solå..! Kjekt når adle møtest der..!


Ja, ja..kjekt å mimre litt frå heimbygdå..!
Vil ønska dokk adle ei goe helg!!

Klemmar frå Venke

2 kommentarer:

Anonym sa...

også er det så herlig å bade imjydlå algene..., og helst symma inni dei. Men det var nå bare ein sommar det skjedde:) Nei sommaren heima er fantastisk!! Go helg adle isamen..

Klara sa...

ja, alge-eventyret va jo nåke for seg....

Så utrulig kjekt å få sjå sommarbilde! Grått og regn i Oslo idag. Ikkje akkurat så møkje som minner om snart mai...

God helg t alle!

kl*